Recta final abans de les vacances encetant un mes de juliol ben calorós des de la plaça major de Banyoles. Res més refrescant que fer el vermut amb bona música, uns convidats de luxe i la millor companyia. Periodista, historiador, humorista… és difícil resumir la carrera de Toni Soler en una frase. Ha creat programes cabdals de la tele i la ràdio catalanes (“Malalts de tele”, “Polònia”, “Minoria Absoluta”, “Està passant”, etc.) i en tots ells ha volgut marxar abans que el fessin fora. Segueix treballant des de la productora, tot i que ja no fa pantalla, i ja té un ull posat en la jubilació. De mentre, aprofita tot el temps que pot per escapar-se a la Garrotxa a on té el seu retir de repòs i tranquil·litat. Albert Coromina és probablement l’olotí més famós del moment. El seu pas per l’“Atrapa’m si pots” l’ha convertit en tota una celebritat per tot Catalunya i no ha volgut perdre l'ocasió per venir a xerrar una estona amb nosaltres. A més, en Llucià li ha tornat a fer les preguntes on havia perdut el pot, a veure si se les havia estudiat. I sí, podem donar fe que en la gran majoria d’elles sabia la resposta correcta. Pena que al Vermut no puguem donar aquests premis tan rumbosos… I no podíem fer un programa més sense xerrar una estona amb Quim Trias, guanyador del premi al millor xuixo del món 2025. Aprofitant que érem a terres gironines, hem acabat el programa parlant amb aquest pastisser de Santa Coloma de Farners que ha guanyat aquest premi tan il·lustre i que ha tingut el detall de portar-nos xuixos de degustació per a les 100 persones de públic. Quina delícia! Arnau Marco, Sommelier de Guàrdia, ha fet el tast de dos vins frescos i aromàtics ideals per a l’estiu: el “Només garnatxa” de Perelada; el “Blanc Verdejo” de Peces de Ciudad i un brindis final amb “Lilla” de Josep Foraster. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, Galetes Trias i Can Duran.