Feia dies que esperàvem tenir un Vermut ben assolellat, ben propi de primavera. I a Cunit, al Passeig Marítim, hem tingut un bon sol, però també un bon vent que una mica més i s’endú els vermuts de les taules. Alguna crispeta sí que hem vist volar… Marc Alvarez ha trobat en els còctels la seva manera d’expressar-se. Igual que a la cuina d'avantguarda treballen les emocions en els plats, tots els còctels que podeu tastar al SIPS també connecten amb el més íntim de cadascú. No és casualitat que fos anomenat millor cocteler del món i el SIPS la millor cocteleria. Ah! I ens ha preparat un còctel amb base de Cinzano per als espectadors del Vermut. Gerard Estadella, @icanteachyou a les XXSS, és un fotògraf, DJ i ara també presentador del nou programa de la cadena “El Tardeo de Flaixbac”, que podreu escoltar els dissabtes de 18h a 20h amb les millors sessions de DJ’s i els millors plans de tardeo de Barcelona i Catalunya. Per a fer-ho més fàcil, hem convidat també un il·lustre cunitenc, Guillem Estadella, per a confirmar que els confonen constantment. I, com sempre que és final de mes, han vingut els nois de La Riota a fer el seu particular resum del mes de març. No us perdeu l'han feta grossa amb el públic demanant què li va dir Hansi Flick a Llucià Ferrer el dia que van coincidir al Palau Blaugrana. Amb Pol Aluja “@aromadevi”, Sommelier de Guàrdia d’aquesta setmana, hem fet el tast de 3 garnatxes ben peculiars: el rosat “Ullones” del Celler Oliveda i el vi negre “Garnatxa Peluda” del Celler Piñol. Per acabar, un brindis ben emotiu amb Huguet de Can Feixes. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino i Can Duran.