Aquesta setmana a 'El Vermut de Llucià Ferrer' ens ha acompanyat un gironí que no deixaria la ciutat a on va néixer ni per tot l’or del món, Joan Roca , xef 3 estrelles Michelin i considerat un dels millors del món. Amb els seus germans Josep i Jordi han portat el Celler de Can Roca a la primera divisió gastronòmica mundial sense perdre de vista els seus orígens. Laura Fa ens ha portat les novetats de la premsa del cor a la seva secció “Atac de Cor” ; i el nostre xef de referència, Marc Ribas , ens ha parlat de la importància de la gastronomia gironina i ha resolt els gastrodubtes de l’audiència. Per la seva part, Arnau Marco , el Sommelier de Guàrdia , ha fet el tast del “Waltraud” de Familia Torres i “Usatges Negre” de Clos de l’Ubac . No podia faltar el brindis final amb el “Reserva de la Família” de Juve & Camps . Recupereu el programa aquí: Amb la col·laboració de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, Conservas Dani, La Española, FontVella i Le Gruyere AOP