Aquest cap de setmana hem anat d'hotel, però no pas a un hotel qualsevol. També és un spa, un gimnàs, un restaurant i una terrassa amb vistes al mar a on fer cultura de vermut amb familia i amics. El Vermut de Llucià Ferrer aquest dissabte ha fet això i molt més des de l’ Hotel Sabàtic de Sitges . Per un costat hem entrevistat a Núria Coll , que està al capdevant de la comunitat “Ets el que menges” / “Soy como como” i que recentment ha publicat un llibre amb el mateix nom que ho petarà per Sant Jordi . Amb uns interessos molt semblants trobem també a Nestor Sánchez (@nestorregenera) i Blanca Gómez (@lifestyle_con_blanca) , dos divulgadors de salut en l’alimentació i en el benestar que cada dia ens donen consells per una vida més saludable a través de l’alimentació i els bons hàbits. Un consell que ens han deixat: aneu amb compte amb els airpods! Rebeca Rodríguez ha estrenat temporada fent el seu repàs habitual als talls de tele més sorprenents i Laura Fa amb un resum de la premsa del cor. Entre Ana Obregón i Shakira no tenim ni un dia tranquil… Dins la secció “Sommelier de Guàrdia” , Arnau Marco ha fet el tast de vins de casa nostra espectaculars. Un cava Bertha de la mà de Vins i licors Grau i el vi ecològic “3 Macabeus” d’ Albet i Noya . Aquí us deixem el programa sencer per si us l'heu perdut. Amb la col·laboració de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Viladrau i Can Duran.