Encarem la recta final abans de les vacances d’estiu del Vermut de Llucià Ferrer amb un doblet de programes ben especials. Dissabte en directe des de s’Agaró, al Baix Empordà, i diumenge des de Cambrils, al Baix Camp. A s’Agaró hem compartit cultura de vermut amb 2 grans intèrprets que a més són parella a la vida real: Sara Espígul i Marc Martínez. La primera compagina el “Com si fos ahir” de TV3 amb el teatre. Ha representat l’èxit de taquilla “Dones de ràdio” i aquesta propera temporada també la podrem veure en una de les grans propostes del teatre català, tot i que encara no es pot fer públic. Mentre la Sara treballa tant, en Marc ha estat més a casa, però ha trobat el moment per fer “La Academia”, a Amazon Prime i 3Cat i les inèdites “Ravalejar” i “Balandrau”, que s’estrenaran properament. I a més tornarà al teatre la temporada vinent, també. Amb la Yuma Dembele i el seu Ying & Yang hem repassat 3 propostes d’activitats de diversió i 3 de cures personals. A Cambrils ens ha visitat una de les bandes amb més projecció de Catalunya, Sexenni, que ho està petant amb el seu darrer treball, “Joc de nens”, i especialment amb la cançó “Lamine Yamal”. A més, ens han tocat en directe “La Faràndula” posant a ballar a tot el públic. No s’ho ha volgut perdre tampoc Oriol Grau, un dels fundadors de “El Terrat” i que més enllà de la seva trajectòria amb Andreu Buenafuente ha seguit lligat al teatre i vivint a Tarragona. Amb ell hem repassat alguns dels personatges més estimats de la ràdio catalana, com el Palomino o la Padrina Josefina. Maria Vallespí ha vingut de nou amb la seva secció “Diari d’una It Girl” i ens ha posat al dia de les tendències masculines. Per al tast de vins, dissabte hem fet el tast amb Arnau Marco, que ha fet el tast del vi “Blanc Inicial Macabeu & Riesling” de BROT, el “3 de Testuan” de Testuan i un brindis final amb el “Reserva Solidari Brut 2021” de Rovellats. Diumenge, amb Rafel Pino, hem tingut 3 vins de categoria: el “Vinyes del Grau” de Celler Josep Vicens, “Les Sorts Vinyes Velles” de Celler Masroig i un brindis final amb “l’Ànima de l’avi Arrufí”, de Celler Piñol. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, Galetes Trias i Can Duran.