El Vermut de Llucià Ferrer ha fet parada a Sant Andreu de la Barca , que ens ha acollit a la Plaça de la Font de la roda per a 2 hores de música, entrevista i cultura de vermut. Ens ha acompanyat Joel Joan , geni i figura del teatre i l’audiovisual català. Ha creat alguns dels personatges més icònics de Catalunya i ara ens presenta el seu darrer projecte, “ Escape Room 2 ”, en cartellera al Teatre Condal. El xef Fran Lopez , un dels xefs més joves en aconseguir una estrella Michelin, i que ja en té 2. Des del seu restaurant "Villa Retiro" a Xerta i del restaurant "Xerta" de Barcelona, porta la gastronomia del Delta de l’Ebre natal a tot el món. El currículum de Toni Aira és massa llarg per resumir-lo, però segur que el coneixeu de les tertúlies polítiques de la ràdio i la televisió. Expert en comunicació política, acaba de publicar un nou llibre sobre els caps de gabinet, la mà dreta a l’ombra dels governants. A la secció “Tendències al Dente” amb la Maria Almenar hem repassat opcions de regals de Nadal amb estil i consciència, mentre que amb Arnau Marc, “Sommelier de Guàrdia”, hem fet el tast del vi de Bodegas Portia “Portia Crianza 2020”, recomanat per Vins i Licors Grau; i un dels vins més premiats del moment, el “Purgatori” de Bodegas Torres. I per acabar, un brindis final amb les bombolles de Freixenet “Elysia Pinot Noir”. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, Torrons Vicens, Appenzeller i Can Duran .