Acabem el mes de setembre del Vermut de Llucià Ferrer amb doblet de programes, i recorrent de punta a punta el territori. Dissabte des del Mercat de Florenci a Sant Pere Pescador i diumenge des de les muralles de Tarragona. I els dos dies molt ben acompanyats del food-truck de bonÀrea. Al Mercat de Florenci ens ha acompanyat una gran estrella de la NBA i actual president del Bàsquet Girona, Marc Gasol. Amb ell hem parlat de com porta la vida lluny de les pistes, de la situació actual de l’equip vist des dels despatxos i també d’alguna anècdota dels seus anys amb LeBron James i companyia. Amb Marta Pérez i Verge hem repassat la salut dels refranys catalans, que ha recollit i explicat al seu llibre “Peti qui peti”. A Tarragona hem compartit cultura de vermut amb el nostre xef de referència, Marc Ribas, a qui li hem fet una bona tanda dels gastrodubtes que ens ha enviat l’audiència. No us perdeu els seus consells sobre com fer bé la truita de patates. Amb Cesc Escolà hem parlat de la seva nova plataforma d’entrenament, que sortirà el 5 d’octubre i que és una continuïtat del programa “Muévete en casa” que va fer durant la pandèmia a RTVE. Cada setmana trauran exercicis nous. Segur que ho petarà! Per acabar, amb Rebeca Rodríguez hem fet un repàs dels millors talls de la tele d’aquest mes de setembre. Per al tast de vins, hem fet el doblet amb el Pol Aluja, a qui podeu seguir a IG a @aromadevins. Dissabte hem fet el tast de dos vins de Raimat, el vi blanc “Godello” i el vi blanc desalcoholitzat “Zero”. Diumenge hem tingut 3 vins de Tarragona per emmarcar: “Les Brugueres negre” de La Conreria d’Scala Dei; “L’avi del pipa” del Celler Parellades i un brindis final amb el “Cava Adernats” de Vinícola de Nulles. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, bonÀrea, Galetes Trias i Can Duran.