El Vermut de Llucià Ferrer torna de vacances tal com va marxar, fent un doblet de mar i muntanya. Dissabte a la platja de Santa Susanna i diumenge a La Seu d'Urgell, en motiu del 2n torneig Cadí Clyton que celebren al Club d'Hoquei Patins Cadí La Seu. A Santa Susanna ens ha acompanyat Raül Balam, xef 2 estrelles Michelin del restaurant Moments, i Maria Moya, periodista que veiem al costat de l'Alfons Arús cada dia a l'Aruseros. Amb en Raül hem parlat de com va ser créixer entre els fogons de la seva mare, la gran Carme Ruscalleda, i de com dirigir la cuina de 3 restaurants sense perdre el contacte amb la terra i la natura, amb un elegant final sobre el patrimoni immens que tenim amb els productes de proximitat que no us el podeu perdre. La Maria Moya , per la seva part, es lleva cada dia a les 4 del matí per preparar els continguts de l'Aruseros, el programa que arrasa als matins a La Sexta, i d'altres projectes que està preparant i que els podrem conèixer ben aviat. També ha vingut Yuma Dembele , amb qui hem repassat activitats per a distreure's i per a relaxar-se la seva secció de Ying & Yang. A La Seu d'Urgell ens ha visitat el gran Sergi Panadero, històric jugador i capità del Barça d'hoquei que just ha penjat els patins i l'stick. Ens ha explicat la seva nova etapa professional, a on segueix vinculat al Barça. També ha vingut Lluís Sánchez, guanyador de la tercera edició d'Eufòria. Amb ell hem parlat de com la vida li ha canviat en el darrer any, els seus nous projectes, però també de com es guanyen més diners sent músic de carrer a Lleida que no a Londres. No s'ho ha volgut perdre la Maria Almenar, amb qui hem repassat la connexió de moda i esport i el gran exemple del que hem vist als Jocs Olímpics. Per al tast de vins, aquest cop, hem tingut a Arnau Marco el dissabte presentant-nos el vi DO Empordà "Vinyes d'Olivardots", recomanació de Vins i Licors Grau, i el cava "La Mare" del celler Giró Ribot; mentre que diumenge hem tingut a Pol Aluja (@aromadevi_) fent el tast d'una altra recomanació de Vins i Licors Grau, el cava "Pedregosa Gran Cuvee Blanc", i de Caves Vilarnau, les bombolles del "Brut Reserva Rosé Delicat" . Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella, Pa Cristallino i Can Duran.