Quines ganes teníem de fer un Vermut de Llucià Ferrer a Torroella de Montgrí. Gràcies als amics de la Fundació Vila Casas hem compartit una cultura de vermut ben empordanesa des del Museu Palau Solterra, un magnífic palau del s. XV amb una col·lecció de fotografia impressionant. És visita obligada a Torroella! Ens ha acompanyat Montse German, gran actriu de cinema i teatre i que ara podem veure en un dels personatges centrals del “Com si fos ahir”, la telenovel·la que ben aviat serà la més longeva de 3cat. Abans de Nadal la podrem veure també al teatre, amb l'obra “Jambi Bwana” de Manuel Dueso. Maria Almenar ens ha portat la seva secció “Tendències al Dente”, amb el recull de les tendències d’aquest estiu que més han triomfat i un avançament de les tendències de la tardor. No hem passat per alt els “pedruscos” dels anells de compromisos de Taylor Swift i Georgina Rodríguez. Amb Arnau Marco hem fet el tast de dos vins recomanats per Vins i Licors Grau, el cava “Mont-Ferrant Berta Bouzy” i el vi negre “Boig per tu”. També el tast del vi blanc DO Empordà “Sense pressa” de Mas Geli. Per acabar el programa amb un punt dolç, no podiem marxar de Torroella sense els gelats especials del Vermut que ens ha preparat Gelats Angelo. Ha sigut increïble poder tastar els gelats de Cinzano blanc amb tònica i el Cinzano negre amb olives. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, Galetes Trias i Can Duran.