Si pensàveu que la tardor no és temps de vermut, és que no vau compartir estar a Vilablareix amb el Vermut de Llucià Ferrer. Primera ocasió en aquesta localitat i segur que repetirem! Marc Gascons i la seva germana són la tercera generació de “Els Tinars”, el restaurant familiar que tenen a Llagostera i on aposten radicalment per la cuina catalana tradicional. I no els va gens malament, perquè en Marc ha guanyat el Premi Nacional de Gastronomia 2025. Enhorabona! Aina Da Silva és simpatia i talent pur. Ella encara se sent com l’Aina de Calella que xerra amb les àvies al carrer, però la veritat és que després del seu pas per Eufòria i veure-la copresentant “Eufòria Dance Kids”, l’estrena del seu nou single “Gatinha” segur que ho petarà. Ens l’ha cantat en directe i només podem fer que confirmar que té talent de sobres per menjar-se el món. “Diari d’una It Girl” és la secció del Maria Vallespí, la nostra col·laboradora més al dia de l’últim crit en les tendències de moda i life-stile de les xarxes socials. Ara que comença la tardor, és el moment ideal per prendre apunts i apuntar-se tots els seus consells. Per la seva banda, Arnau Marco, el “Sommelier de Guàrdia”, ha fet el tast de dos vins negres catalans que val la pena recordar: El DO BAges “Mandó”, del Celler Abadal; i la recomanació de Vins i Licors Grau “Gerisena Negra Selecció”, un vi DO Empordà. Amb el suport d’Aperol Spritz, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino, Mesoestetic, Galetes Trias, bonÀrea, Catanias Cudié, Torrons Vicens, Appenzeller i Can Duran.