Per a un osonenc com en Llucià, fer el Vermut per al Mercat del Ram a Vic és fer realitat un dels seus grans somnis. I per a rematar-ho, amb la gran Pilarín Bayés fent la famosa intro de “És dissabte, són les 12, toca fer el vermut a Flaixbac” A part de la visita de la Pilarin, que ens ha confessat que te 50 barrets i uns 14.000 dibuixos a casa, també ha vingut la xef Martina Puigverd, 2 estrelles Michelin a càrrec del Restaurant Les Cols d’Olot. Amb ella hem parlat de cuina d’autor i de la importància dels productes de proximitat. El grup musical Les Montses tornen després d’una parada llarga i amb un nou integrant al grup. Porten 4 discs d’estudi i poden dir tranquil·lament que tot “Vaig amb tot (Me la sua)”, com el títol del nou single que ens han cantat en directe per acabar el programa. Amb Arnau Marco , Sommelier de Guàrdia del programa, hem fet el tast del vi rosat “Mandó” de Pla de Morei, del “Clarella Negre Criança” de Mas Clarella i un brindis final amb el cava “Albert de Vilarnau”. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino i Can Duran.