És el segon any que portem e l Vermut de Llucià Ferrer al Museu Nacional d’Art de Catalunya i, com l’any passat, és un programa molt especial. Per la ubicació, amb la història del país a tocar i amb unes vistes espectaculars, pels convidats i pel dinar posterior. Toni Cruanyes es cola cada nit a casa nostra per explicar-nos les notícies del dia. Fa més de 10 anys que presenta el TN-vespre i ens ha dit que té corda per a molts més anys. És una feina amb dies molt durs, però també molt vibrant i emotiva. Ens encanta sopar amb tu cada dia, Toni! Ignasi Taltavull t ambé ha fet molta tele, darrere les càmeres com a guionista, sobretot. Si ara el coneixem és pels seus monòlegs d’humor i per un podcast-espectacle que els ha portat a ell i a Manel Fuentes a l’estrellat, encara que el show es digui La Ruina. Es pot fer humor que no sigui rient-se d’un mateix? Amb la Yuma Dembele hem repassat les millors activitats que es poden fer per a distreure’s i per a cuidar-se, i hem regalat entrades per a 2 d’elles. I amb Arnau Marco , el Sommelier de Guàrdia del Vermut, hem fet el tast de 2 vins blancs: El “Que no falte”, recomanació de Vins i Licors Grau, i l’ “Obsequi” de Peralada. I per acabar, què millor que un dinar amb aquestes vistes i la millor companyia. Amb una copa de benvinguda amb les bombolles de Gramona i de la mà d’Ametller Origen, que ens ha preparat un pica-pica deliciós a base de truites, croquetes, etc. i una fideuà feta pel restaurant Òleum del grup Singularis. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella i Can Duran.