Aprofitant els Marina Days, el port de Llavaneres, El Balís, ha acollit un nou Vermut de Llucià Ferrer. Com sempre que fem el programa al Maresme, ha estat un Vermut carregat de bona música, bon rotllo i cultura de Vermut. Guillem Roma ho ha petat amb el seu darrer treball, “Postureo Real”. Amb ell hem repassat el seu recent viatge a Nova York i com un manlleuenc com ell ha arribat a sonar a la nova campanya de la companyia de telèfons de tota la vida i fer d'“Imaginar” un èxit que l’ha posat al mapa de la música en l'àmbit estatal. Rafa Panatieri i Jorge Sastre són un xef brasiler i un de madrileny que es van conèixer treballant al restaurant Roca Moo de l’Hotel Omm. Junts van crear la Sartoria Panatieri, una pizzeria d’autor a l’Eixample de Barcelona, i s’han convertit en la 3a millor pizzeria del món. Amb ells hem repassat la seva trajectòria i a on està la clau del seu èxit. Pista: el secret no està només en la massa, sinó també en tots els ingredients ecològics i de temporada. Si voleu estar al dia de les últimes tendències, la secció Tendències al Dente de la Maria Almenar és la vostra. Hem repassat la desfilada dels 40 anys de Desigual, que tot i que semblava que els costava enganxar a la Gen-Z, han trobat la manera de tornar a estar en boca de tothom. També hem repassat les aparicions per Barcelona de famosos com David Beckham i pròximament la de Robbie Williams. El nostre Sommelier de Guàrdia, Arnau Marco, ha fet el tast del vi “LaFou el Sender”, recomanat per Vins i Licors Grau, i de les bombolles “Elyssia” de Freixenet. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella i Can Duran.