El Vermut de Llucià Ferrer des del port de Premià de Mar

Aquesta setmana hem fet el vermut amb molt de glamour. I és que a la Renata Zanchi li agrada molt el glamour, fet pel qual no es podia perdre aquest programa des de Marina Port Premià, el centre nàutic, d’oci i de restauració punter del Maresme. Ha vingut, ha vist que estava al lloc adequat, i ens ha captat a tots amb el seu humor i bon rotllo.


Ens ha acompanyat també la il·lustradora i realitzadora de videoclips Lyona, que tot i llevar-se afònica ha volgut venir a compartir un vermut i explicar-nos (amb la veu trencada, això si) com s’ha convertit en una influencer de les xarxes socials fent el que més li agrada: explicant històries.
A més, hem posat al nostre xef de confiança, Marc Ribas, flamant guanyador d’un Premi Ondas per “Joc de Cartes”, un parell de reptes ben divertits… i no tots són de cuina.
El nostre Sommelier de Guàrdia, Arnau Marco, ha fet el tast de 2 vins per emmarcar: “Fransola” de Familia Torres i el cava “Cuvée Especial Reserva Brut Nature 2018” de Rovellats.
Si voleu recuperar el programa, ho podeu fer a continuació:
Amb la col·laboració de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, FontVella i Torrons Vicens.