El Vermut de Llucià Ferrer no s'ha volgut perdre la jornada històrica del match point final de la 37ª Copa Amèrica. Des de la plaça de les Golondrines del Port Vell de Barcelona, inaugurant la remodelació de la plaça i amb unes vistes fantàstiques de la ciutat, hem gaudit d'un vermut meravellós amb uns convidats fantàstics. Inclús hem vist passar les comitives dels dos vaixells competidors! Ens han visitat 2 col·legues que sembla que es coneguin de tota la vida, però només fa un any que es van trobar: el xef Arnau París i el còmic Guillem Estadella. El primer li deu molt a guanyar Masterchef. Va canviar la seva vida de comercial d'aixetes i es va convertir en cuiner professional. Ara el podem veure també al cuines de Tv3 amb la seva secció Cuina Pim-pam. Tot i això, sempre serà un comercial de primera i les seves anècdotes de viatjant per Espanya són impagables. Guillem Estadella té una energia que contagia bon rotllo. És un expert monologuista que amb el seu show "Jarana" ha voltat per tot el país, i ara el sentim cada tarda fent "Els teloners" amb el Marc Bala i la Maria Lyona. El seu estat natural és la improvisació i buscar-hi la punta a tot, i entrevistar-lo pot arribar a ser un esport de risc. Que ràpid és el paio! Amb la Laura Fa i la seva secció "Atac de cor" hem repassat com sempre el més destacat de la premsa del cor. I com sempre també, la Laura ha dit el que pensava i no s'ha callat ni una de tots ells. Va fent amics, la Laura... Ja a la part final ha vingut la Marta Torné per posar el contrapunt als minuts finals i repassar com li ha anat la darrera setmana. Arnau Marco, El "Sommelier de Guàrdia" del programa, ha fet el tast de dos grans vins: el "Mar Blanc de l'Empordà", de Mas Oller, recomanació de Vins i Licors Grau; i el "Clos Ancestral" de "Familia Torres". Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella, Pa Cristallino i Can Duran.