Segon programa de la temporada i inaugurem una destinació ben especial: Eivissa. De la mà de Catalonia Hotels i Èboca Restaurants, hem fet el Vermut de Llucià Ferrer des del Restaurant i Beach Club “La Mar de Santa”, en una ubicació espectacular a l’Hotel Royal Ses Estaques de Santa Euràlia des Riu. Ens ha visitat un dels xefs amb més èxit de les Illes, Jorge Brazalez, guanyador de MasterChef 5 i soci de cinc restaurants que ho estan petant a Eivissa i Formentera entre ells el “Roto”. Amb ell hem parlat la seva etapa com a futbolista, del concurs que el va fer famós i de la seva vida posterior a les Illes. La Maria Almenar s’apunta a tots els viatges que fem al Vermut. Tampoc s’ha volgut perdre el d’Eivissa, i ens ha preparat una secció de “Tendències al dente” amb un especial sobre moda eivissenca i les noves tendències d’aquesta primavera. El nostre “Sommelier de Guàrdia”, Arnau Marco, ha fet el tast de dues bombolles per recordar: “Lounge” de Cava Bertha i “1917 Gran Reserva Brut Nature” de Maset. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, La Española, Font Vella, Pa Cristallino i Can Duran.