Un nou Mega Vermut de Llucià Ferre r. En motiu del Port Forum Day i de la inauguració de la Dàrsena Verda de la Marina Port Fòrum de Barcelona, tornem a un dels formats que més ens agrada als vermuteros: Vermut, barbacoa i concert. Ens ha acompanyat Manu Guix, compositor, cantant i pianista, productor i director musical... poca gent respira música les 24h al dia com ell. Porta tants projectes a la vegada que el que sempre es va postposant és la creació de noves cançons. Mentres esperem el nou disc, hem repassat el "susto" que ens ha donat Àngel Llàcer i t ambé ens ha captivat cantant en directe (i sense haver-s'ho preparat) "en tres minuts". Quina passada! També ha vingut Maria Vallespí , una de les "influencers" amb més projecció del moment, i de les poques que fa contingut exclusiu en català. Com és viure de les xarxes? És només la cara brillant que veiem tots o té moments foscos com passa a totes les feines? I com sempre que fem un Vermut en el darrer dissabte de cada mes, hem tingut a La Riota fent el resum de l'actualitat política i esportiva... amb molt d'humor. Amb Arnau Marco, el nostre Sommelier de Guàrdia del Vermut, hem fet el tast de dos vins DO Penedès: "Sotavent" de Joan Sardà, una recomanació de Vins i Licors Grau; i "Marger" de Sumarroca. Per acabar, un brindis amb el cava "Vallformosa Clàssic". Tot això el Vermut, però i la Barbacoa i el concert sorpresa? A partir de les 14h hem seguit amb barbacoa especial a dalt d'una Golondrina sent espectadors de la final de la Copa Amèrica. Una barbacoa amb un pica-pica d'Ametller Origen, carns de Cardús Pernils amb les brases de Les Tres Alzines i tot regat amb els vins i caves de Vallformosa. I per acabar, el concert sorpresa que tothom havia endevinat: El gran Miki Núñez ha fet un recital dels seus millors èxits des del Go Beach Club de la Marina Port Fòrum . Quina manera més meravellosa de tancar el Mega Vermut. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Font Vella i Can Duran.