Quin Vermut de Llucià Ferrer tan espectacular aquest dissabte des de l' Hotel Arrey d'Alella . Quin luxe poder compartir Vermut, música i bona companyia amb aquests convidats de luxe: Jordi Cruz no és només un dels grans xefs televisius de casa nostra, sinó que és un gran cuiner amb 4 restaurants i 6 estrelles Michelin que no para de treballar i ser un referent de la cuina catalana. Amb ell hem repassat el dia a dia ara que estrena paternitat i també algunes de les malifetes que tant ell com el Llucià van fer de petits. Quin parell! Mayka Navarro és potser la periodista de successos i d'investigació judicial i policial amb més contactes de casa nostra. No se li escapa res i porta per bandera el secret de la font. El que deu saber i no pot explicar... Això sí, se li nota la professió i quasi ha preguntat més ella al Llucià que no al revés. I si hi ha algun convidat a qui li agrada xerrar... aquesta és Ada Parellada . Nascuda a la mítica Fonda Europa de Granollers, des del Semproniana de Barcelona dirigeix la cuina i tots els llibres de receptes i que ha publicat. Per Nadal treurà el proper, sobre com "Conciliar cuina i vida". Arnau Marco , " Sommelier de Guàrdia " del programa, ha fet el tast de tres vins premiats: Viña Esmeralda de Familia Torres , Imperial Gramona i Vinyes de Can Sala de Vins Familia Ferrer . Amb el suport de Cinzano , Frit Ravich , Catànies Cudié , La Española , Viladrau , Can Duran , Torrons Vicens i Quesos de Suiza .