Tornem als millors hotels de Catalunya per oferir un Vermut de Llucià Ferrer amb els millors convidats, música i vermut per compartir. Aquesta setmana des de l’Hotel Sabàtic de Sitges, a la terrassa mirador amb vistes al mar que tant ens agrada. Ens ha acompanyat Sergi Bruguera , que celebra 30 anys de la seva primera victòria a Roland Garros. Després en va guanyar un segon, va quedar finalista en una tercera final i també és argent als Jocs Olímpics d’Atlanta . Tot això, amb el seu pare com a entrenador. Amb ell hem repassat aquest efemèride i com és ser ell ara entrenador de joves promeses del tenis mundial. Oriol Castro , per la seva part, és un dels 3 xefs que regenten, junt amb Eduard Xatruch i Mateu Casañas, el restaurant “Disfrutar” de Barcelona i els restaurants “Compartir” de Cadaqués i de Barcelona . Es van conèixer al Bulli de Ferran Adrià i ara són uns dels xefs més reputats del món. Tot i tanta estrella, l’Oriol segueix sent un tipus humil que es fa un tip de treballar cada dia per oferir el millor als seus clients. Amb l’ Àngel Perez hem fet un especial del Clàssic , fent un test tant al Sergi Bruguera com al públic del programa que ha portat el títol de “Atrapa’m el clàssic” . Potser al Llucià li ha sonat familiar aquest format… Arnau Marco , el nostre “Sommelier de Guàrdia” hem fet el tast de 2 vins per recordar. Per un cantó, “ Quest ” de Castell d’Encús, i per altre “ Usatges negre ” de Clos de l’Obac. Amb el suport de Cinzano, Frit Ravich, Catànies Cudié, La Española, Viladrau, Can Duran i Quesos de Suiza.